Kloster Frøknerne er en butik med dybe rødder i topkvalitet og internationalt design. Butikken har eksisteret i mere en 30 år og har haft samme adresse i Borgergade i Horsens, i næsten lige så lang tid.

Den daglige drift og ejerskab er i dag ledet af Merethe Hviid, som har en fortid i branchen, og har været aktiv i det selvstændige erhvervsliv gennem mere end 18 år.

Efter overtagelsen i 2016, har butikken gennemgået en opdatering af mærker og koncept. Imødekommenhed, samt fokus på den personlige, og ærlige betjening er i højsæde. Det skal være en god oplevelse, at besøge butikken, hvor vi altid er klar til at byde velkommen.

Er der specifikke ønsker, tilstræber vi altid, at efterkomme disse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Kontakt os på tlf. 7562 0555 eller email: info@klosterfrk.dk

Følg os på Facebook og instagram: Klosterfrk.dk  Her lægger vi nyheder, information og konkurrencer ud

One reply on “Om os