Colorful Copenhagen

Colorful Copenhagen er et nyt dansk mærke i hnøj kvalitet, der byder på alt andet end sort! Skønt hele kollektionen findes i sort fra str 38 til 48 (danske størrelser), er der en lyst til at benytte sig af hele farvespektret. Helle Schmidt Jensen er skaberen bag mærket og har mange års erfaring fra branche, dels som desinger, butiksejer og ideskaber. Hun har arbejdet med Bendickte Utzon. Hun er banebrydende med sin nyskabelse her, da konstruktioner og pasformer er unikke og metervarerne, som i de fleste tilfælde er den fineste egyptiske bomuld, holder form og farve vask efter vask.

Der er mange forskellige udgaver – her er en lille appetizer, og der kommer flere. Ring gerne på tlf. 7562 0555 eller følg os på Instagram og Facebook.

Priser fra kr 369,- til 899,-

Husk vi sender gerne!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *